de UnieVeste

Unieke kantoorruimtes in Duiven

De UnieVeste

De UnieVeste is een representatief bedrijfsverzamelgebouw waarin u volop de ruimte heeft om te ondernemen. Wij bieden uitstekende kantoorruimtes, eventueel compleet ingericht en zonder gedoe. Bij de UnieVeste heeft u slechts uw laptop nodig om 7 dagen in de week, 24 uur per dag aan de slag te gaan op een van de mooiste locaties in De Liemers!

home

Kwaliteit

home
Comfort
  • Uitstekende bereikbaarheid, treinstation op loopafstand
  • Slechts 3 minuten vanaf de snelweg verwijderd
  • Onbeperkte toegang tot het pand, zowel ’s avonds als in het weekend
  • Meerdere malen per week schoonmaak van uw kantoor en de openbare ruimtes
  • Gratis gebruik van een ruime centrale ruimte voor groepsbesprekingen
  • Compleet ingerichte keukenvoorziening
  • Gestoffeerde, lichte kantoorruimtes eventueel zonder kosten in te richten met beschikbaar kantoormeubilair
  • Alle ramen voorzien van elektrische zonnewering en lamellen
  • De ruimtes hebben een luchtbehandelingssysteem en airco installatie
  • Toegang tot het pand van gasten door middel van een intercom

Kantoorruimte Duiven huren?

Neem dan gerust even contact op voor een afspraak.

Hoeveel ruimte heeft u nodig?

De UnieVeste is een geliefde A-locatie in Duiven waar bedrijven in de zakelijke dienstverlening zich thuis voelen. En dat is goed voor de business! Niet zelden gebeurt het dan ook dat er uitbreiding in ruimte nodig is. Dat is geen enkel probleem; de UnieVeste groeit gewoon in bedrijfsruimte met u mee! Omdat de bezettingsgraad gemiddeld op 90% ligt en er soms extra ruimtes vrijkomen, kunnen we flexibel handelen en denken wij graag met u mee over slimme oplossingen. Een uitgelezen kans voor ú om met gelijkgestemde ondernemers te profiteren van onze uitstekend geoutilleerde locatie. U leest hier meer over op onze pagina “Aanbod”.

De eigenaar van de UnieVeste, Jos Janssen, levert in een informele sfeer de allerbeste service. Er zal u aan niets ontbreken als het aan hem ligt. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en de liefde voor kwaliteit hebben zijn stempel gedrukt op de UnieVeste. Op de pagina ‘onze huurders’vindt u een overzicht van de gebruikers van de UnieVeste en hun ervaringen.

Bent u geïnteresseerd in de huur van een kantoorruimte in het mooie UnieVeste, dan leidt Jos u graag rond. Hij kan bovendien met u bespreken welke mogelijkheden er het beste bij u en uw bedrijf passen.

Ik wil graag een rondleiding