Aanbod

Home » Aanbod

Het aanbod bij de UnieVeste

Zoals u op de pagina ‘Faciliteiten’ kunt lezen, huurt u bij de UnieVeste niet alleen maar een kantoor. Onze aanvullende dienstverlening zorgt ervoor dat u probleemloos en prettig kunt werken op onze mooie locatie.

Onze kantoren worden gestoffeerd verhuurd: raambekleding incl. zonnewering en vloerbedekking zijn aanwezig.  De ruimtes kunnen door ons, indien gewenst en kosteloos, worden aangekleed met aanwezig kantoormeubilair. Een kantoor huren bij de UnieVeste regelt u dan ook snel en eenvoudig: u hoeft slechts uw laptop aan te sluiten en u kunt 7 dagen in de week, 24 uur per dag aan de slag.

U heeft geen omkijken naar het onderhoud in en rondom de UnieVeste, want deze is tot in de puntjes geregeld. Ook alle faciliteiten zoals de schoonmaak en het gebruik van de openbare ruimtes zijn verrekend in de huurprijs, evenals de energiekosten.
De all-in prijs bedraagt globaal € 21,- per netto vierkante meter.

Over het algemeen is de UnieVeste voor 90% goed verhuurd, daarnaast komen er toch soms ruimtes vrij. Bent u een zakelijke dienstverlener en bent u op zoek naar een professionele werkomgeving op een strategisch punt in De Liemers, dan is de UnieVeste voor u de ideale locatie. Wilt u weten of er kantoorruimte beschikbaar is, neem dan contact op met Jos Janssen. Hij leidt u graag rond en denkt met u mee! U kunt hem bereiken op telefoon 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding