Aanbod

Home » Aanbod

Het aanbod bij de UnieVeste

Zoals u op de pagina ‘Faciliteiten’ kunt lezen, huurt u bij de UnieVeste niet alleen maar een kantoor. Onze aanvullende dienstverlening zorgt ervoor dat u probleemloos en prettig kunt werken op onze mooie locatie.

Bij de Unieveste zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar. Zo zijn er momenteel twee kantoorruimtes van 30m² beschikbaar waar u als bedrijf voldoende ruimte heeft om twee tot drie werkplekken en een vergadertafel te plaatsen.

Wilt u een aparte ruimte alleen als werkplek gebruiken dan is een kamer van 20m² wellicht ideaal voor u. Met laatstgenoemde ruimte heeft u wellicht geen extra privé vergaderruimte beschikbaar, maar iedereen van de Unieveste kan gebruikmaken van de vergaderruimte die u hiernaast ziet.

Met andere voorzieningen als een keuken, een schoonmaakster en bureaus en kasten bieden wij onze kantoorruimtes aan. Wilt u gebruik maken van onze centrale vergaderruimte en bent u op zoek naar een handige flexwerkplek dan kunt u bij ons al tegen een scherpe prijs een mooie flexwerkplek van 10m² huren. De flexwerkplek heeft een kort opzegtermijn. U zal dan een 20m² of 30m² kamer delen met een andere ondernemer. Dit bevordert dan ook weer de gemoedelijke sfeer en uw netwerk.

U heeft geen omkijken naar het onderhoud in en rondom de UnieVeste, want deze is tot in de puntjes geregeld. Ook alle faciliteiten zoals de schoonmaak en het gebruik van de openbare ruimtes zijn verrekend in de huurprijs, evenals de energiekosten.

Onze kantoren worden gestoffeerd verhuurd: raambekleding incl. zonnewering en vloerbedekking zijn aanwezig.  De ruimtes kunnen door ons, indien gewenst en kosteloos, worden aangekleed met aanwezig kantoormeubilair. Een kantoor huren bij de UnieVeste regelt u dan ook snel en eenvoudig: u hoeft slechts uw laptop aan te sluiten en u kunt 7 dagen in de week, 24 uur per dag aan de slag.

U heeft geen omkijken naar het onderhoud in en rondom de UnieVeste, want deze is tot in de puntjes geregeld. Ook alle faciliteiten zoals de schoonmaak en het gebruik van de openbare ruimtes zijn verrekend in de huurprijs, evenals de energiekosten.
De all-in prijs bedraagt globaal € 21,- per netto vierkante meter.

Over het algemeen is de UnieVeste voor 90% goed verhuurd, daarnaast komen er toch soms ruimtes vrij. Bent u een zakelijke dienstverlener en bent u op zoek naar een professionele werkomgeving op een strategisch punt in De Liemers, dan is de UnieVeste voor u de ideale locatie. Wilt u weten of er kantoorruimte beschikbaar is, neem dan contact op met Jos Janssen. Hij leidt u graag rond en denkt met u mee! U kunt hem bereiken op telefoon 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding