Kantoorruimte Arnhem

Kantoorruimte huren in omgeving Arnhem

Op zoek naar een professioneel onderhouden kantoorruimte in regio Arnhem? Bezoek dan zeker de Unieveste. Kantoorruimtes met alle nodige faciliteiten zodat u comfortabel uw werkt kunt doen en op een professionele manier klanten kunt ontvangen. Daarnaast is het kantoor uitstekend bereikbaar met voldoende parkeergelegenheden.

Verschillende kantoorunits zijn beschikbaar in dit kantoorpand. Beginnend met de grootste heeft u een kantoor van 30m². Hier zit u met tot wel 4 personen terwijl u ruimte overhoudt voor een aparte vergader- of eettafel.

Werkt u in uw eentje of met twee personen? Dan is de kantoorruimte van 20m² geschikt voor u. Het is zeer ruim voor twee werkplekken en u kunt nog net een aparte eet- of vergadertafel kwijt. Wanneer u privé wilt vergaderen of bespreken kunt u gebruik maken van de Unieresto ruimte. Deze vergaderruimte is voor iedereen beschikbaar. Rechts (of hieronder op mobiel) krijgt u een indruk van deze ruimte.

Werkt u alleen? Toe aan wat gezelschap? Of interesse in een scherp geprijsde kantoorruimte? We bieden ook flexwerkplekken. U deelt een 20m² of 30m² ruimte met een andere ondernemer. Het huurcontract is flexibel opzegbaar.

U wordt volledig ontzorgd als het gaat om de voorzieningen. Twee keer per week wordt het hele kantoor schoongemaakt. U heeft een keuken ter beschikking. Als u wilt komen de kantoren (gratis) gestoffeerd met een bureau, bureaustoel, schilderijen en kasten. Zo kunt u zich concentreren op wat het belangrijkst is – uw werk. Alle services zijn inbegrepen in de huurprijs.

All-in prijs

De prijs die u krijgt is ook écht de uiteindelijke prijs. Deze wordt berekend via een vaste prijs per m². Zo houden we het simpel. U betaalt dus niets voor alle services en de meubels in uw kantoor. Zie het als een cadeautje.

Goed onderhouden

Het kantoorpand beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor u en al uw klanten en/of gasten. Om u comfortabel te laten werken en de energiekosten te reduceren is het pand voorzien van klimaatbeheersing. Alle ruimtes, zowel u kantoor als de openbare ruimtes en de toiletten, worden twee keer per week schoongemaakt. Zo blijft het kantoorpand representatief voor al uw klanten en medewerkers. Tenslotte hangen er buiten en binnen camera’s en wordt er ‘s avonds gebruik gemaakt van een alarmsysteem. Zo blijven al uw spullen veilig.

Veel mogelijkheden

Als uw klanten even moeten wachten kan dat gerust in de openbare ruimtes. Zit- en wachtruimtes en vergaderruimtes zijn ter beschikking gesteld. In het kantoorpand is boven en beneden een keuken aanwezig. Buiten zijn er een paar zitjes om ook daar te kunnen zitten wanneer de zon schijnt.

Geïnteresseerd in het huren van een kantoorunit? Dit gebouw uw toekomstige locatie van uw bedrijf maken? Kom kijken met uw eigen ogen. U heeft hier een betere bereikbaarheid en meer parkeergelegenheden dan de drukke Arnhemse binnenstad. De Unieveste is vlakbij Arnhem. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak met Jos Janssen via 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding

 • De verzorgde locatie, de toegankelijkheid en de vriendelijke uitstraling van de Unieveste helemaal bij hun organisatie.

  Marieke & Guido
  Marieke & GuidoBureau de Clou
 • De centrale ligging en het volledig geoutilleerde en representatieve pand maken dat Michel het geweldig naar zijn zin heeft in de UnieVeste.

  Michel Schollen
  Michel SchollenCarrière Uitzendbureau
 • Omdat er veel cliënten op bezoek komen, vindt Linda het belangrijk dat het pand goed verzorgd is en haar de nodige privacy biedt.

  Linda Hauwert
  Linda HauwertHauwert Advocatuur & Mediation
 • Fred vindt het prettig dat het bedrijf erg schoon wordt gehouden. De liefde van de eigenaar Jos voor het pand is een absolute meerwaarde.

  Fred Kompier
  Fred KompierKompier Lease & Rent
 • Hij voelt zich welkom, ontzorgd en prettig in het gebouw. De hele accommodatie straalt kwaliteit uit.

  Marc Peeters
  Marc PeetersPeeters Trainingen
 • De goede faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en een praktisch kantoor de UnieVeste voor PME een uitstekende locatie.

  André Nijhuis
  André NijhuisPME
 • Naast een prettig kantoor waar zij onbelemmerd consults kan geven, is de onbeperkte toegang van het gebouw een meerwaarde.

  Elise Luik
  Elise LuikPretty Perfect Gewichtscoaching
 • Uitstekende werkomgeving met alle voorzieningen optimaal ingericht voor de huurders. Goed bereikbaar en prettige omgeving.

  Robert-Jan Smid
  Robert-Jan SmidSMIDIT
 • De prettige werkplekken, een eigen vergaderruimte en voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers, stemmen tot tevredenheid.

  Jeroen Giezen
  Jeroen GiezenTo Count On
 • De huurders gebruiken elkaars expertise. Facilitaire zaken zijn goed geregeld en daar zijn ze dan ook zeer tevreden over.

  Unit 1 ICT
  Unit 1 ICTUnit 1 ICT
 • Het bedrijfspand en de locatie bevallen Ronald goed. Zijn ruime, sfeervolle kantoor biedt de mogelijkheid om zijn klanten te ontvangen.

  Ronald Wissink
  Ronald WissinkWifico

Een blik in De Unieveste