Kantoorruimte Didam

Kantoorruimte huren in omgeving Didam

Op zoek naar een professioneel onderhouden kantoorruimte in regio Didam? Dan is de Unieveste zeker het bezoeken waard. De ruimtes bieden u alle faciliteiten om comfortabel uw werk te doen en tegelijkertijd op een professionele manier klanten te ontvangen. Het kantoor heeft een centrale ligging en is uitstekend bereikbaar.

Voor u zijn er verschillende kantoorruimtes. Het verschil zit in de grootte. Met de grootste ruimte heeft u een kantoor van 30m² ter beschikking. Hier kunt u met tot wel 4 personen in zitten en nog ruimte over hebben voor een aparte vergadertafel.

Voor tot twee personen hebben we een kamer van 20m². Dit is ruimte genoeg voor twee werkplekken en nog net een kleine vergadertafel. Wilt u toch wat meer privé of ruimte overlaten? Iedereen in het gebouw kan gebruik maken van de Unieresto vergaderruimte. Deze vergaderruimte ziet u aan de rechterzijde van dit tekstblok. 

Heeft u een eenmanszaak? Dan bieden wij u scherp geprijsde flexwerkplekken. Hier deelt u een kantoorruimte van 20m² of 30m² met een andere ondernemer. Zo zijn de prijzen lager en is uw huurcontract flexibel opzegbaar. Daar bovenop ontstaat er meteen meer gezelligheid.

Wat betreft de voorzieningen willen we u volledig ontzorgen. U houdt zich enkel bezig met uw bedrijf, wij doen de rest. U krijgt een schone keuken, een gestoffeerd kantoor met schilderijen, kasten, bureaustoelen en bureaus. Zo kunt u zich concentreren op uw werk, dat is tenslotte waarvoor u hiernaartoe komt. Tweemaal per week wordt ook het gehele kantoor schoongemaakt. Al deze services zijn al inbegrepen in de huurprijs.

All-in prijs

Wij werken uitsluitend met een vaste prijs per m². Alle kantoorunits hebben dus een vaste prijs. Onze services zijn al inbegrepen in deze prijs. Daardoor blijft het eenvoudig en komen er geen bijkomende kosten achteraf. Hetzelfde geld voor de nodige meubels, deze zijn geheel gratis te gebruiken. Zie het als een cadeautje.

Goed onderhouden

Naast voldoende parkeerplaatsen en een goede bereikbaarheid van het kantoorpand is het pand voorzien van klimaatbeheersing. Hiermee willen we de kosten voor energie reduceren. Alle kantoren en openbare ruimtes worden meerdere malen per weer schoongemaakt zodat u ten alle tijden professioneel uit de voet komt. Tenslotte maken we gebruik van camera’s in de openbare ruimtes en een alarmsysteem zodat uw spullen goed beveiligd zijn.

Veel mogelijkheden

Het bedrijfspand heeft voldoende openbare ruimtes voor uw klanten. Zo kunnen ze tijdelijk even plaatsnemen als ze moeten wachten. Een vergaderruimte is voor iedereen ter beschikking om onder vier ogen te vergaderen. In het pand zijn twee keukens aanwezig om iedereen te voorzien van hun eetbehoeftes. Tenslotte is er nog een buitenzitje om als de zon schijnt even buiten uw kopje thee of koffie op te drinken.

Geïnteresseerd in het huren van een kantoorunit? Dit gebouw uw toekomstige locatie van uw bedrijf maken? Kom het een keer bekijken met uw eigen ogen. De Unieveste is vlakbij Didam. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak met Jos Janssen via 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding

 • De verzorgde locatie, de toegankelijkheid en de vriendelijke uitstraling van de Unieveste helemaal bij hun organisatie.

  Marieke & Guido
  Marieke & GuidoBureau de Clou
 • De centrale ligging en het volledig geoutilleerde en representatieve pand maken dat Michel het geweldig naar zijn zin heeft in de UnieVeste.

  Michel Schollen
  Michel SchollenCarrière Uitzendbureau
 • Omdat er veel cliënten op bezoek komen, vindt Linda het belangrijk dat het pand goed verzorgd is en haar de nodige privacy biedt.

  Linda Hauwert
  Linda HauwertHauwert Advocatuur & Mediation
 • Fred vindt het prettig dat het bedrijf erg schoon wordt gehouden. De liefde van de eigenaar Jos voor het pand is een absolute meerwaarde.

  Fred Kompier
  Fred KompierKompier Lease & Rent
 • Hij voelt zich welkom, ontzorgd en prettig in het gebouw. De hele accommodatie straalt kwaliteit uit.

  Marc Peeters
  Marc PeetersPeeters Trainingen
 • De goede faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en een praktisch kantoor de UnieVeste voor PME een uitstekende locatie.

  André Nijhuis
  André NijhuisPME
 • De prettige werkplekken, een eigen vergaderruimte en voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers, stemmen tot tevredenheid.

  Jeroen Giezen
  Jeroen GiezenTo Count On
 • De huurders gebruiken elkaars expertise. Facilitaire zaken zijn goed geregeld en daar zijn ze dan ook zeer tevreden over.

  Unit 1 ICT
  Unit 1 ICTUnit 1 ICT
 • Het bedrijfspand en de locatie bevallen Ronald goed. Zijn ruime, sfeervolle kantoor biedt de mogelijkheid om zijn klanten te ontvangen.

  Ronald Wissink
  Ronald WissinkWifico

Een blik in De Unieveste