Kantoorruimte Velp

Kantoorruimte huren in de omgeving van Velp

Wanneer u op zoek bent naar professionele kantoorruimte in de regio Velp dan bent u bij de UnieVeste aan het juiste adres. Bij de UnieVeste kunt u een kantoorruimte huren met alle benodigde faciliteiten om als bedrijf te werken en uw klanten te ontvangen. Bovendien op een plek die uitermate goed is te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Er zijn verschillende kantoorunits beschikbaar in dit kantoorpand. Voor optimale vrijheid heeft u een kantoor van 30m². Hier kunt u tot wel vier personen plaatsnemen terwijl u ruimte overhoudt voor een aparte vergadertafel.

Werkt u in uw eentje of met twee personen? Dan is de kantoorruimte van 20m² zeker geschikt. Deze kantoorunits geven voldoende ruimte voor twee werkplekken met zelfs nog voldoende ruimte voor een vergadertafel. Wanneer u privé wilt vergaderen of bespreken kunt u ook gebruik maken van de Unieresto ruimte. Deze vergaderruimte is voor iedereen beschikbaar. Rechts (of hieronder op mobiel) krijgt u een indruk van deze ruimte.

Werkt u alleen? Toe aan wat gezelschap? Of interesse in een scherp geprijsde kantoorruimte? We bieden ook flexwerkplekken. U deelt een 20m² of 30m² ruimte met een andere ondernemer. Het huurcontract is flexibel opzegbaar.

U wordt volledig ontzorgd als het gaat om de voorzieningen. Drie keer per week wordt het hele kantoor schoongemaakt. U heeft een keuken ter beschikking. De kantoren zijn (gratis) gestoffeerd met een bureau, bureaustoel, schilderijen en kasten. Zo kunt u zich concentreren op wat het belangrijkst is – uw werk. Alle services zijn natuurlijk inbegrepen in de huurprijs.

All-in prijs

De prijs die u voor een kantoorruimte betaald is berekend via een vaste prijs per m². Zo houden we het simpel. U betaalt dus niets voor alle services en de meubels in uw kantoor. Zie het als een extra service die de UnieVeste verstrekt aan zijn huurders.

Goed onderhouden

Het bedrijfsverzamelgebouw beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor u en al uw klanten en/of gasten. Om u comfortabel te laten werken en de energiekosten te reduceren is het pand voorzien van klimaatbeheersing. Alle ruimtes, zowel u kantoor als de openbare ruimtes en de toiletten, worden drie keer per week schoongemaakt. Zo blijft het kantoorpand representatief voor al uw klanten en medewerkers. Tenslotte hangen er buiten en binnen camera’s en wordt er gebruik gemaakt van een alarmsysteem. Zo blijven al uw spullen beschermd.

Veel mogelijkheden

Als uw klanten even moeten wachten kan dat gerust in de openbare ruimtes. Zit- en wachtruimtes en vergaderruimtes zijn ter beschikking gesteld. In het kantoorpand is boven en beneden een keuken aanwezig. Buiten zijn er een paar zitjes om ook daar te kunnen zitten wanneer de zon schijnt.

Geïnteresseerd in het huren van een kantoorunit? Dit gebouw uw toekomstige locatie van uw bedrijf maken? Kom kijken met uw eigen ogen. U heeft hier een betere bereikbaarheid en meer parkeergelegenheden dan de drukke Velpse binnenstad. De Unieveste is vlakbij Velp. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak met Jos Janssen via 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding

 • De verzorgde locatie, de toegankelijkheid en de vriendelijke uitstraling van de Unieveste helemaal bij hun organisatie.

  Marieke & Guido
  Marieke & GuidoBureau de Clou
 • De centrale ligging en het volledig geoutilleerde en representatieve pand maken dat Michel het geweldig naar zijn zin heeft in de UnieVeste.

  Michel Schollen
  Michel SchollenCarrière Uitzendbureau
 • Omdat er veel cliënten op bezoek komen, vindt Linda het belangrijk dat het pand goed verzorgd is en haar de nodige privacy biedt.

  Linda Hauwert
  Linda HauwertHauwert Advocatuur & Mediation
 • Fred vindt het prettig dat het bedrijf erg schoon wordt gehouden. De liefde van de eigenaar Jos voor het pand is een absolute meerwaarde.

  Fred Kompier
  Fred KompierKompier Lease & Rent
 • Hij voelt zich welkom, ontzorgd en prettig in het gebouw. De hele accommodatie straalt kwaliteit uit.

  Marc Peeters
  Marc PeetersPeeters Trainingen
 • De goede faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en een praktisch kantoor de UnieVeste voor PME een uitstekende locatie.

  André Nijhuis
  André NijhuisPME
 • De prettige werkplekken, een eigen vergaderruimte en voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers, stemmen tot tevredenheid.

  Jeroen Giezen
  Jeroen GiezenTo Count On
 • De huurders gebruiken elkaars expertise. Facilitaire zaken zijn goed geregeld en daar zijn ze dan ook zeer tevreden over.

  Unit 1 ICT
  Unit 1 ICTUnit 1 ICT
 • Het bedrijfspand en de locatie bevallen Ronald goed. Zijn ruime, sfeervolle kantoor biedt de mogelijkheid om zijn klanten te ontvangen.

  Ronald Wissink
  Ronald WissinkWifico

Een blik in De UnieVeste