Kantoorruimte Westervoort

Kantoorruimte huren in Westervoort

Bent u op zoek naar kantoorruimte Westervoort? De UnieVeste is de ideale werkomgeving in de regio. Wanneer u alle faciliteiten onder handbereik wilt hebben en uw bedrijf een professionele uitstraling wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres.

De Unieveste heeft verschillende kantoorruimtes voor u ter beschikking. De grootste beschikbare kantoorruimte is 30m². Hier heeft u meer dan genoeg ruimte voor twee tot drie werkplekken en een aparte vergadertafel.

Als u alleen op zoek bent naar werkplekken, dan raden wij u aan een kamer van 20m² te nemen. Dit is uitermate geschikt als zelfstandige of voor een tweemansbedrijf. U heeft hier dus geen ruimte voor een extra vergadertafel. In de Unieveste is alsnog een gezamenlijke vergaderruimte waar iedereen gebruik van kan maken. Deze vergaderruimte ziet u in de afbeelding hiernaast.

Tenslotte zijn er nog diverse flexwerkplekken beschikbaar. U deelt dan met een andere ondernemer de 30m² of 20m² kamer tegen een scherpe prijs. Deze kamers zijn ook flexibel opzegbaar. Zo blijft u flexibel en bevordert u gelijk de gezellige sfeer van uw nieuwe kantoor.

Wat betreft voorzieningen bent u geheel voorzien. We bieden u een keuken, kasten, bureaus, tafels, bureaustoelen en een schoonmaakster. Zo kan u zich concentreren op uw werk, wat immers het belangrijkst is. Al het onderhoud is onze verantwoordelijkheid. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Al deze onderhoudskosten zijn al verrekend in de huurprijs, zo ook de energiekosten.

All-in prijs
Het kantoorpand de UnieVeste in de omgeving Westervoort heeft verschillende kantoorunits die van alle gemakken zijn voorzien. U huurt altijd voor een vaste prijs per unit die gebaseerd is op de werkelijke oppervlakte. Natuurlijk heeft u dan direct alle kosten inbegrepen en zijn er geen onverwachte kosten naderhand. Bovendien kunt u kosteloos een gemeubileerde unit huren waardoor ook starters altijd van harte welkom zijn.

Goed onderhouden
Naast een uitstekende infrastructuur is er direct op het eigen terrein voldoende parkeergelegenheid. Het pand is voorzien van innovatieve klimaatbeheersing welke de kosten voor energie reduceren. Ook wordt het pand zowel van binnen als buiten goed onderhouden. Alle kantoorunits en openbare ruimtes worden meerdere malen per week schoongemaakt.

Veel mogelijkheden
Het bedrijfspand zelf heeft verschillende openbare ruimtes als de wachtruimte waar uw gasten tijdelijk kunnen plaatsnemen. Een vergaderruimte die gebruikt mag worden voor vergaderingen of besprekingen. Een keukenvoorziening die van alle gemakken is voorzien en een buitenzitje voor de lunch of koffie.

Bent u geïnteresseerd in het gebouw als toekomstige locatie van uw bedrijf in de omgeving Westervoort of wilt u de UnieVeste gewoon een keer met eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding.  U kunt een afspraak maken met Jos Janssen op nummer 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding

 • De verzorgde locatie, de toegankelijkheid en de vriendelijke uitstraling van de Unieveste helemaal bij hun organisatie.

  Marieke & Guido
  Marieke & GuidoBureau de Clou
 • De centrale ligging en het volledig geoutilleerde en representatieve pand maken dat Michel het geweldig naar zijn zin heeft in de UnieVeste.

  Michel Schollen
  Michel SchollenCarrière Uitzendbureau
 • Omdat er veel cliënten op bezoek komen, vindt Linda het belangrijk dat het pand goed verzorgd is en haar de nodige privacy biedt.

  Linda Hauwert
  Linda HauwertHauwert Advocatuur & Mediation
 • Fred vindt het prettig dat het bedrijf erg schoon wordt gehouden. De liefde van de eigenaar Jos voor het pand is een absolute meerwaarde.

  Fred Kompier
  Fred KompierKompier Lease & Rent
 • Hij voelt zich welkom, ontzorgd en prettig in het gebouw. De hele accommodatie straalt kwaliteit uit.

  Marc Peeters
  Marc PeetersPeeters Trainingen
 • De goede faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en een praktisch kantoor de UnieVeste voor PME een uitstekende locatie.

  André Nijhuis
  André NijhuisPME
 • Naast een prettig kantoor waar zij onbelemmerd consults kan geven, is de onbeperkte toegang van het gebouw een meerwaarde.

  Elise Luik
  Elise LuikPretty Perfect Gewichtscoaching
 • Uitstekende werkomgeving met alle voorzieningen optimaal ingericht voor de huurders. Goed bereikbaar en prettige omgeving.

  Robert-Jan Smid
  Robert-Jan SmidSMIDIT
 • De prettige werkplekken, een eigen vergaderruimte en voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers, stemmen tot tevredenheid.

  Jeroen Giezen
  Jeroen GiezenTo Count On
 • De huurders gebruiken elkaars expertise. Facilitaire zaken zijn goed geregeld en daar zijn ze dan ook zeer tevreden over.

  Unit 1 ICT
  Unit 1 ICTUnit 1 ICT
 • Het bedrijfspand en de locatie bevallen Ronald goed. Zijn ruime, sfeervolle kantoor biedt de mogelijkheid om zijn klanten te ontvangen.

  Ronald Wissink
  Ronald WissinkWifico

Een blik in De Unieveste