Kantoorruimte Westervoort

Kantoorruimte huren in Westervoort

Bent u op zoek naar kantoorruimte Westervoort? De UnieVeste is de ideale werkomgeving in de regio. Wanneer u alle faciliteiten onder handbereik wilt hebben en uw bedrijf een professionele uitstraling wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres.

All-in prijs
Het kantoorpand de UnieVeste in de omgeving Westervoort heeft verschillende kantoorunits die van alle gemakken zijn voorzien. U huurt altijd voor een vaste prijs per unit die gebaseerd is op de werkelijke oppervlakte. Natuurlijk heeft u dan direct alle kosten inbegrepen en zijn er geen onverwachte kosten naderhand. Bovendien kunt u kosteloos een gemeubileerde unit huren waardoor ook starters altijd van harte welkom zijn.

Goed onderhouden
Naast een uitstekende infrastructuur is er direct op het eigen terrein voldoende parkeergelegenheid. Het pand is voorzien van innovatieve klimaatbeheersing welke de kosten voor energie reduceren. Ook wordt het pand zowel van binnen als buiten goed onderhouden. Alle kantoorunits en openbare ruimtes worden meerdere malen per week schoongemaakt.

Veel mogelijkheden
Het bedrijfspand zelf heeft verschillende openbare ruimtes als de wachtruimte waar uw gasten tijdelijk kunnen plaatsnemen. Een vergaderruimte die gebruikt mag worden voor vergaderingen of besprekingen. Een keukenvoorziening die van alle gemakken is voorzien en een buitenzitje voor de lunch of koffie.

Bent u geïnteresseerd in het gebouw als toekomstige locatie van uw bedrijf in de omgeving Westervoort of wilt u de UnieVeste gewoon een keer met eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding.  U kunt een afspraak maken met Jos Janssen op nummer 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding