Kantoorruimte zevenaar

Kantoorruimte huren in de omgeving Zevenaar

Wanneer u op zoek bent naar professionele kantoorruimte Zevenaar dan is de UnieVeste de ideale locatie. Als ondernemer vindt u hier alle faciliteiten die noodzakelijk zijn om uw bedrijf op een professionele manier te runnen. Het bedrijfsverzamelgebouw is centraal gelegen en heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Ter beschikking staan verschillende kantoorruimtes. Beginnend met de grootste ruimte van 30m². U kunt hier met tot wel drie personen zitten en nog een extra vergadertafel ter beschikking hebben.

Voor tot wel twee personen bieden we u een kamer aan van 20m². Hier heeft u uitsluitend ruimte voor werkplekken. Als u toch een vergaderruimte nodig heeft, kunt u gebruik maken van de Unieresto vergaderruimte. Deze kunt u rechts hiervan zien. Deze vergaderruimte is ter beschikking gesteld voor iedereen van de Unieveste.

Als u een eenmanszaak heeft, raden wij u aan te kijken naar onze scherp geprijsde flexwerkplekken. Deze kamers zijn flexibel opzegbaar. U deelt dan een 20m² of 30m² kantoor met een andere ondernemer. Zo ontstaat er meteen een gemoedelijke sfeer in uw nieuwe kantoorruimte.

Qua voorzieningen wordt alles u ontzorgd. U heeft toegang tot een schone keuken, uw kantoor is gestoffeerd met kasten, bureaustoelen en bureaus. Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt concentreren op uw werk. Zo wordt alles voor u goed geregeld. Al deze services zijn inbegrepen in de huurprijs. Zo komt er voor u niks extra’s bij kijken.

All-in prijs
Het kantoorpand de UnieVeste heeft verschillende kantoorunits die van alle gemakken zijn voorzien. U huurt altijd voor een vaste prijs per unit die gebaseerd is op de werkelijke oppervlakte. Natuurlijk heeft u dan direct alle kosten inbegrepen en zijn er geen onverwachte kosten naderhand. Bovendien kunt u kosteloos een gemeubileerde unit huren waardoor ook starters altijd van harte welkom zijn.

Goed onderhouden
Naast een uitstekende infrastructuur is er direct op het eigen terrein voldoende parkeergelegenheid. Het pand is voorzien van innovatieve klimaatbeheersing welke de kosten voor energie reduceren. Ook wordt het pand zowel van binnen als buiten goed onderhouden. Alle kantoorunits en openbare ruimtes worden meerdere malen per week schoongemaakt.

Veel mogelijkheden
Het bedrijfspand zelf heeft verschillende openbare ruimtes als de wachtruimte waar uw gasten tijdelijk kunnen plaatsnemen. Een vergaderruimte die gebruikt mag worden voor vergaderingen of besprekingen. Een keukenvoorziening die van alle gemakken is voorzien en een buitenzitje voor de lunch of koffie.

Bent u geïnteresseerd in het gebouw als toekomstige locatie van uw bedrijf de omgeving Zevenaar of wilt u de UnieVeste gewoon een keer met eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding.  U kunt een afspraak maken met Jos Janssen op nummer 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding

 • De verzorgde locatie, de toegankelijkheid en de vriendelijke uitstraling van de Unieveste helemaal bij hun organisatie.

  Marieke & Guido
  Marieke & GuidoBureau de Clou
 • De centrale ligging en het volledig geoutilleerde en representatieve pand maken dat Michel het geweldig naar zijn zin heeft in de UnieVeste.

  Michel Schollen
  Michel SchollenCarrière Uitzendbureau
 • Omdat er veel cliënten op bezoek komen, vindt Linda het belangrijk dat het pand goed verzorgd is en haar de nodige privacy biedt.

  Linda Hauwert
  Linda HauwertHauwert Advocatuur & Mediation
 • Fred vindt het prettig dat het bedrijf erg schoon wordt gehouden. De liefde van de eigenaar Jos voor het pand is een absolute meerwaarde.

  Fred Kompier
  Fred KompierKompier Lease & Rent
 • Hij voelt zich welkom, ontzorgd en prettig in het gebouw. De hele accommodatie straalt kwaliteit uit.

  Marc Peeters
  Marc PeetersPeeters Trainingen
 • De goede faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en een praktisch kantoor de UnieVeste voor PME een uitstekende locatie.

  André Nijhuis
  André NijhuisPME
 • Naast een prettig kantoor waar zij onbelemmerd consults kan geven, is de onbeperkte toegang van het gebouw een meerwaarde.

  Elise Luik
  Elise LuikPretty Perfect Gewichtscoaching
 • Uitstekende werkomgeving met alle voorzieningen optimaal ingericht voor de huurders. Goed bereikbaar en prettige omgeving.

  Robert-Jan Smid
  Robert-Jan SmidSMIDIT
 • De prettige werkplekken, een eigen vergaderruimte en voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers, stemmen tot tevredenheid.

  Jeroen Giezen
  Jeroen GiezenTo Count On
 • De huurders gebruiken elkaars expertise. Facilitaire zaken zijn goed geregeld en daar zijn ze dan ook zeer tevreden over.

  Unit 1 ICT
  Unit 1 ICTUnit 1 ICT
 • Het bedrijfspand en de locatie bevallen Ronald goed. Zijn ruime, sfeervolle kantoor biedt de mogelijkheid om zijn klanten te ontvangen.

  Ronald Wissink
  Ronald WissinkWifico

Een blik in De Unieveste