Onze huurders

Home » Onze huurders

Even voorstellen aan de huidige huurders

Op deze pagina vindt u een overzicht van de huurders van de UnieVeste en de ervaring die zij met ons hebben opgedaan. Een flink aantal ondernemers huurt al jaren ruimte in het gebouw en zijn niet voornemens hier verandering in te brengen. Soms groeien ondernemers uit hun jasje. De UnieVeste biedt in dat geval aanvullende ruimte zodat zij op hun vertrouwde adres kunnen blijven ondernemen.

Bureau de Clou is een full service communicatiebureau dat zich bezighoudt met alle aspecten van communicatie in woord als in beeld en zowel online als offline. Met een compact, ervaren team werken ze gepassioneerd aan opdrachten voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.
Het portfolio van Bureau de Clou is uitgebreid en gevarieerd en vermeldt zowel de ontwikkeling van een nieuw of vernieuwde huisstijl tot en met het realiseren van een website, een visualiserende video of een magazine. Maar ook voor kleine, creatieve meesterwerkjes of strategische communicatieplannen bent u van harte welkom bij dit bedrijf.

Het bureau biedt doeltreffende communicatie onder één dak in een ruim, licht kantoor in de UnieVeste. Volgens Marieke past de verzorgde locatie, de toegankelijkheid en de vriendelijke uitstraling van de UnieVeste helemaal bij hun organisatie. De betrokkenheid van de verhuurder bij de ondernemers in het pand, maar ook zijn plannen voor het treffen van duurzame maatregelen vindt zij belangrijk.
De onderlinge verstandhouding tussen de huurders is uitstekend en er wordt onderling veel samengewerkt.

Bureau de Clou
T 0316 80 19 70
www.bureaudeclou.nl

Carrière Uitzendbureau heeft vestigingen door het hele land waaronder een vestiging in Duiven. Michel Schollen zwaait hier, als franchiseondernemer, de scepter. Via het ‘meet en match’ principe helpt hij menig kandidaat aan de ideale baan. Hij houdt zich met arbeidsbemiddeling bezig in de breedste zin van het woord.

Carrière Uitzendbureau Duiven is gespecialiseerd in drie branches: techniek en industrie, horeca en catering, commerciële en financiële dienstverlening. Michel heeft kennis van genoemde branches en kent de weg in De Liemers. Zijn persoonlijke inzet met kracht en ondersteuning vanuit de landelijke organisatie maakt Carrière Uitzendbureau Duiven een succesvolle vestiging.

In 2014 koos Michel de UnieVeste uit als locatie, een beslissing waar hij tot op de dag van vandaag geen spijt van heeft gehad. De centrale ligging en het volledig geoutilleerde en representatieve pand maken dat Michel het geweldig naar zijn zin heeft in de UnieVeste. Geboren in Arnhem maar getogen om de hoek in Zevenaar voelt hij zich er helemaal thuis.

Carrière Uitzendbureau Duiven
T 026 30 30 077
www.carriere-uitzendbureau.nl

Linda Hauwert is een deskundige, betrokken advocaat met als specialisaties het arbeidsrecht, familierecht, mediation en incasso’s. Haar loopbaan startte in Arnhem bij het gerechtshof. Hierna werkte zij lange tijd als advocaat bij een advocatenkantoor in Doetinchem. Geboren en getogen in Duiven opende zij vervolgens vanuit de UnieVeste haar eigen advocatenkantoor onder de naam Hauwert Advocatuur & Mediation.

Als mediator is zij actief op het vlak van arbeids- en familierecht. De belangenbehartiging van beide partijen en het gezamenlijk zoeken naar een oplossing, gecombineerd met haar juridische kennis en inlevingsvermogen maken een mediation door Linda Hauwert een succesvol traject. Linda volgde de postacademische specialisatie opleiding “arbeidsrecht”, waardoor haar kennis op dit vakgebied zeer volledig en actueel is.

Inmiddels is het advocatenkantoor binnen de UnieVeste verhuisd naar een ruimer kantoor. De verhuizing verliep zeer goed. Zaken als de intercom en de bedrijfsaanduiding werden direct omgezet. Sparren met een collega-ondernemer komt ook voor. Omdat er veel cliënten op bezoek komen, vindt Linda het belangrijk dat het pand goed verzorgd is en haar de nodige privacy biedt. Daarnaast worden problemen snel en vakkundig opgelost door de beheerder.

Hauwert Advocatuur & Mediation
T 0316 76 35 66
www.hauwertadvocatuur.nl

Majoor & Partners Accountants en Adviseurs richt zich tot de serieuze MKB-markt. Hierbij denken we aan oplossingen en mogelijkheden in plaats van problemen; we denken mee met de ondernemer. Door onze benadering hebben we een open en plezierige relatie met onze cliënten.

Een deel van de werkzaamheden bestaat uit het verwerken van administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften. Daarnaast zijn we, mede door onze jarenlange ervaring, gesprekspartner bij allerlei zaken als overnames, overdrachten van bedrijven en vermogen, oudedagsvoorzieningen, financiële planning, (her)financieringen en allerlei andere zaken die een ondernemer op zijn pad kan tegenkomen. Hierbij maken we geregeld gebruik van ons netwerk aan specialisten. We houden van heldere en begrijpelijke taal.

Majoor & Partners heeft de ruimste en mooiste werkkamer van het hele pand, en daar zijn we oprecht blij mee. Mede door de faciliteiten, ligging en bereikbaarheid van het pand is dit een prima plek om te werken en om bezoekers te ontvangen.

Majoor & Partners Accountants en Adviseurs
T 0316 343 300
www.majoorpartners.nl

Onbezorgd zakelijk of privé rijden óf fietsen regelt u bij Kompier Lease & Rent. Als onafhankelijk tussenpersoon bemiddelt Kompier Lease & Rent bij lease- en financieringscontracten voor de aankoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Fred Kompier is eigenaar van dit bedrijf, dat merkonafhankelijk handelt en niet aan een specifieke bank is gebonden.

Dat Kompier Lease & Rent meer dan de standaard mobiliteitsoplossingen biedt, is terug te vinden op zijn website. Hier kunt u bijvoorbeeld meer lezen over financiering of privélease van e-bikes en e-scooters. Kompier sluit contracten voor deze duurzame vervoermiddelen af waarbij zaken als onderhoud, reparatie en verzekering prima geregeld zijn. Zij zijn dan ook niet voor niets Bovag leasefiets dealer!

Bij Fred Kompier staat zo’n e-bike midden in zijn ruime kantoor. Vanaf 2014 werkt hij met plezier in de UnieVeste, waar hij terecht kwam na positieve verhalen over de locatie. Samen met zijn zoon werkt hij in alle rust aan zijn bedrijf, waarbij hij af en toe eens koffiedrinkt met een medehuurder. Fred vindt het prettig dat het bedrijf erg schoon wordt gehouden. De liefde van de eigenaar Jos voor het pand en de betrokkenheid met de huurders vindt hij een absolute meerwaarde.

Kompier Lease & Rent
T 0316 76 34 07
www.kompierlease.nl

Gedragsverandering en -verbetering zijn de kernwaarden van Marc Peeters van Peeters Trainingen. Door het gedrag aan te leren dat bij de talenten van mensen hoort, worden concrete doelen behaald. Door middel van training of coaching wordt op een inspirerende wijze gewerkt naar de vastgestelde doelstelling. Dit kan een één op één traject zijn, maar ook trainingen die groepsgewijs een specifiek onderwerp behandelen.
Voor adviezen die bijdragen aan succes, groei en geluk is Marc Peeters úw man. Hij begeleidt u bij de veranderingen die er nodig zijn en te groeien door uit uw comfortzone te stappen.

Daarnaast is Marc een begenadigd spreker. Dat heeft ertoe geleid dat hij inspirerende workshops geeft over onderwerpen die worden aangedragen door ondernemers. Hierdoor wordt kennis op een humoristische, informele manier onder de deelnemers vergroot.

De UnieVeste biedt Marc de mogelijkheid ongestoord zijn bezoek te kunnen ontvangen. Als dit nodig is, maakt hij gebruik van de algemene ruimte. Hij voelt zich welkom, ontzorgd en prettig in het gebouw. De hele accommodatie straalt kwaliteit uit; ‘een kapotte lamp is onmogelijk’ lacht hij.

Peeters Trainingen
T 06 41 22 71 81
www.peeterstrainingen.nl

PME, het Pensioenfonds van de Metalektro, is er voor de werkgevers, werknemers en gepensioneerden in de bedrijfstak. Het pensioenfonds is van én voor de bedrijfstak en zorgt voor een toekomstbestendig, betaalbaar en flexibel pensioen. Nu en in de toekomst.

PME werkt voor bijna 1300 bedrijven en 145.000 werknemers in de Metalektro. Daarnaast ontvangen zo’n 166.000 gepensioneerden elke maand een uitkering van het fonds. PME is in omvang het vijfde fonds van Nederland. De ondernemingen die bij PME zijn aangesloten zijn middelgrote en grote ondernemingen, variërend van scheepswerven en automobielindustrie tot producenten van halfgeleiders en chipmachinefabrikanten.

André Nijhuis is Pensioenconsulent Werknemers van PME in de regio Achterhoek eo. Hij werkt al 10 jaar naar tevredenheid in de UnieVeste en dat maakt hem de langst hurende gebruiker. Op verschillende dagen in de week vinden er op zijn kantoor gesprekken plaats met deelnemers. Het pand ligt centraal in zijn rayon en is goed vindbaar. Dat is voor hemzelf, maar ook voor zijn gasten een pre. Daarnaast maken de goede faciliteiten, ruime parkeergelegenheid en een praktisch kantoor de UnieVeste voor PME een uitstekende locatie.

PME, André Nijhuis
T 06 51 10 92 73
www.metalektropensioen.nl

NCZ is een landelijk kennis en leernetwerk. Binnen het netwerk zijn lokale en centrale cliëntenraden en professionals in en om de zorg actief. Het netwerk is ontstaan vanuit de praktijk van- en opgericht door cliëntenraden.

NCZ is opgericht in het jaar 2000 door Hans Campfens als Stichting Netwerk Cliëntenraden Ziekenhuizen. Hans was lid van de cliëntenraad van het Rijnstate Ziekenhuis in Zevenaar en wilde niet alleen het wiel uit hoeven vinden. Zo is het netwerk van cliëntenraden van onderaf ontstaan. In 2009 is vanwege veranderingen in de zorg zoals fusies, samenwerkingsverbanden en marktwerking in de zorg gekozen voor een bredere steun aan cliëntenraden en heeft de naamsverandering Netwerk Cliëntenraden Zorg plaats gevonden.

Hans is in 2009 afgetreden als voorzitter van het bestuur en heeft het stokje door gegeven aan Marika Biacsics.

NCZ
T 06 51 22 25 05
www.ncz.nl

Voor groei van uw bedrijf moet u bij SMIDIT zijn! Dit online marketing bureau gebruikt hiervoor een aanpak die bestaat uit het combineren van de juiste marketingkanalen met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Bij SMIDIT zijn webdevelopment en online vindbaarheid onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een uitgebreid portfolio geeft een indruk van de vele bedrijven die gebruik maken van de diverse diensten van SMIDIT. Zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren (SEA) spelen naast bijvoorbeeld content marketing en data-analyse een essentiële rol. Een andere dienst is consultancy; het inhuren van expertise op het brede vlak van online marketing. Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in een gratis groei scan, neem dan gerust contact met SMIDIT op.

Ook SMIDIT maakt gebruik van een kantoorruimte in de UnieVeste. Robert-Jan en Niels hebben het er prima naar hun zin. Zij kunnen er ongestoord werken, gebruiken regelmatig de openbare ruimte voor besprekingen en vinden de ligging aan de rand van Duiven, maar toch met alle voorzieningen om de hoek, erg prettig. Een van de voorwaarden van SMIDIT is een goede en snelle internetverbinding, wat ook in de UnieVeste prima is geregeld.

SMIDIT
T 026 202 23 13
www.smid-it.nl

To Count On Accountants & Belastingadviseurs heeft vestigingen in Duiven en Veenendaal. Het accountantskantoor richt zich op MKB ondernemers. In Duiven is Jeroen Giezen, beëdigd accountant en belastingadviseur, verantwoordelijk voor de dienstverlening aan alle opdrachtgevers binnen De Liemers. Corné van de Pol stuurt de vestiging in Veenendaal aan.

De drie pijlers van To Count On zijn accountancy, (belasting-) advies en salarisadministratie. Het bedrijf beschikt over een 14-koppig team aan medewerkers met verschillende expertises. Moderne en efficiënte automatisering, kennis van zaken en een persoonlijke binding maken dit kantoor een prettige, betrouwbare partner op het vlak van financiële dienstverlening.

To Count On Duiven is sinds februari 2011 gevestigd in de UnieVeste en is daarmee een van de langst zittende huurders in dit gebouw. Het mooie, verzorgde pand past helemaal binnen de bedrijfscultuur van dit accountantskantoor. De prettige werkplekken, een eigen vergaderruimte en voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers, stemmen tot tevredenheid. Het contact met zowel de beheerder Jos als met de andere huurders in de UnieVeste is prettig en laagdrempelig.

To Count On
T 0316 34 06 04
www.tocounton.nl

Unit 1 ICT is specialist op het gebied van bedrijfsautomatisering voor het MKB. Zij zorgen ervoor dat uw digitale bedrijfsproces gesmeerd verloopt. Daarvoor bieden zij passende oplossingen waarbij de ICT zich vormt naar uw organisatie en niet andersom.
De dienstverlening bestaat uit verschillende onderdelen: van netwerk- en systeembeheer tot cloud diensten en het leveren van hard- en software.

Kenmerkend voor Unit 1 ICT is de waarde die zij hechten aan een goede relatie met hun klanten. Vertrouwen, persoonlijke aandacht en directe communicatielijnen zijn de basis voor een prettige, langdurige samenwerking met een groot aantal bedrijven in de regio Gelderland.

Dat duurzame samenwerking belangrijk is voor Unit 1 ICT zie je ook terug in het feit dat dit bedrijf al jaren is gevestigd in de Unie Veste. Omdat er weinig verloop is en de huurders elkaar kennen, is er een soort ‘netwerkje’ ontstaan waarbij men van elkaars expertise gebruik maakt. Facilitaire zaken zijn goed geregeld en daar zijn ze dan ook zeer tevreden over. Omdat de toegang tot het pand via een intercom is geregeld, kan men ongestoord werken aan dat waar ze goed in zijn: maatwerk ICT oplossingen.

Unit 1 ICT
T 0316 744 144
www.unit1ict.nl

Wifico (Wissink Financial Consultancy) biedt betaalbare en servicegerichte dienstverlening op het vlak van administratief en fiscaal advies. Aan het hoofd staat Ronald Wissink, een deskundige ondernemer met 30 jaar ervaring. Wifico bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt met een uitgebreid pakket aan diensten. De kernwaarden zijn hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening voor een betaalbare prijs.

Naast Wifico is Ronald actief met 50plushorizon. Dit bureau verstrekt advies over een levensloopbestendige inkomens- en pensioenplanning voor particulieren en ondernemers. Aan de hand van een quick scan of een door u voorgelegde casus wordt gekeken of wij u hierbij kunnen adviseren, ondersteunen of een planopstelling kunnen maken.

Vanuit de UnieVeste viert Wifico dit jaar zijn 10-jarig bestaan. Het bedrijfspand en de locatie bevallen Ronald goed. Zijn ruime, sfeervolle kantoor biedt de mogelijkheid om zijn klanten te ontvangen en de goede vindbaarheid van het gebouw vindt hij een pre. Parkeerplaatsen direct bij zijn kantoor maken de UnieVeste een prettige plek om zijn bedrijf uit te oefenen.

Wifico
T 06 31 94 35 95
www.wifico.nl

Wie wil er niet succesvol zijn! Gaby Coaching en Consulting maakt het verschil tussen succes willen en succes hebben. Staat onbalans, te veel prikkels of een lack aan zelfvertrouwen je in de weg, dan ben je bij Gaby op het juiste adres. Customer Service, leiderschap en ondernemerschap staan al 35 jaar op haar agenda. Een flinke dosis ervaring met verschillende coaching methodieken in combinatie met boerenverstand en gevoel zorgen ervoor dat je slechts die ene, juiste route gaat volgen: de weg naar succes!

Professionaliteit is een essentieel onderdeel van succesvol ondernemen. Geen wonder dat haar bedrijf is gevestigd in de tot in de puntjes verzorgde UnieVeste. Met een ruime parkeergelegenheid en het NS-station op loopafstand is haar moderne kantoor voor iedereen eenvoudig te bereiken.
Niet alleen voor haar gasten is de UnieVeste een ideale locatie. Gaby maakt dankbaar gebruik van de expertise van de verschillende medehuurders. Zo zijn haar online marketeer, ICT-beheerder en accountant gevestigd in hetzelfde gebouw en heeft ze altijd interessante sparringpartners om zich heen tijdens de koffiepauze.

Gaby Coaching en Consulting
www.gabycc.nl

Neem contact op voor een rondleiding