Over ons

Home » Over ons

Het ontstaan van de UnieVeste

In 2008 was Jos Janssen, huidige eigenaar van de UnieVeste, op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn ICT bedrijf Holland Info BV, dat uit zijn jas was gegroeid. Hij had nogal wat harde eisen: het pand moest een eigen identiteit hebben en mocht beslist niet op een industrieterrein staan, maar op een representatieve plek in de bebouwde kom.

Het fraaie, onder architectuur gebouwde, kantoorpand van de vakbond de Unie stond destijds bijna leeg en was naast zijn zeer goede centrale ligging in Duiven ook prima bereikbaar met zowel de auto als met de trein, dit bij elkaar was voor Jos daardoor de ideale mogelijkheid voor zijn uitdijende ICT bedrijf.
Maar helaas was het pand op dat moment toch niet te koop. Tijdens de periode naar het zoeken van een ander geschikt bedrijfspand kwam de Unieveste in verband met een verplichte verhuizing van de Unie tóch onverwachts op de markt. Het kostte Jos daarna slechts een paar dagen om het pand te kopen en zich de trotse eigenaar te mogen noemen van dit prachtige gebouw. Het kantoorpand werd daarna met een knipoog naar het verleden omgedoopt van Unie naar UnieVeste.

Het pand, gebouwd in 1996, kreeg door architectenbureau Van den Pauwert de huidige indeling en er werd ingericht als verzamelgebouw voor bedrijven. Sindsdien is de UnieVeste een prominente locatie voor kantoorhuisvesting aan dienstverlenende organisaties.
Het beheer, het onderhoud en de kwaliteit van de faciliteiten zijn in vertrouwde handen van Jos.

Bent u geïnteresseerd in het gebouw als toekomstige locatie van uw bedrijf of wilt u de UnieVeste gewoon een keer met eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding.  U kunt een afspraak maken met Jos Janssen op nummer 06 – 53 25 76 04.

Neem contact op voor een rondleiding